Subscribe Us

Header Ads

Malatya Bina çöktü

Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı. Malatyada bir bina henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü.


Z8a2frmh7wegum

20 hours agoMalatyanın Yeşilyurt ilçesinde 2 katlı bir bina çöktü ilk belirlemelere göre enkazdan 11 yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Malatya bina çöktü. Malatya da bina çöktü. 13 hours agoMalatyada 2 katlı bina çöktü. Arama-kurtarma çalışmaları sırasında 13 kişi yaralı kurtarıldı.

Binanın altında yaralılar olup olmadığını belirlemek için acil olarak çalışma başlatıldı. 20 hours agoMALATYAda İnönü Mahallesinde bulunan 2 katlı bina çöktü enkazın altında kalan 8 kişi ekipler tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Malatya Valisi Aydın Baruş göçük öncesinde binada 20.

16 hours agoMalatyada bir bina çöktü. Konuyla ilgili Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan açıklama yaparak vatandaşları bilgilendirdi. 10 Kasım 2021 Çarşamba 0049 Malatya İlçeleri.

Malatyadan bir bina bilinmeyen nedenle çöktüOlay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. Sections of this page. 19 hours agoMalatyada bina çöktü.

Malatyada bina neden çöktü. Malatyada iki katlı binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalanlar olduğu belirtiliyor. Enkaz altında çok sayıda kişinin kaldığı öğrenilirken olay yerine.

Malatya İnönü Caddesinde bulunan bir bina henüz bilinmeyen nedenden dolayı çöktü. Merkez Yeşilyurt ilçesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu belirtilen bir binada göçük meydana geldi. Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı.

20 hours agoMalatyada İnönü Caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü. Arama-kurtarma çalışmaları sırasında 8 kişi yaralı kurtarıldı. Enkaz altında çok sayıda kişinin kaldığı öğrenilirken olay yerine çok sayıda itfaiye Umke Jandarma 112 sağlık ekibi sevk edildi.

Malatyada 2 katlı bina çöktü. Kısa sürede arama kurtarma çalışmaları başlatılırken enkazından altından 13 kişinin yaralı olarak çıkarıldığı öğrenildi. 13 kişi yaralı çıkarıldı.

Enkaz altında çok sayıda yaralı var. 20 hours agoMalatyada henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. Enkaz altında çok sayıda yaralı var.

20 hours agoMalatyada bina çöktü ekipler olay yerinde. Arama-kurtarma çalışması başlatılan enkazdan 13 kişi yaralı kurtarıldı. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Malatyada bir binada göçük meydana geldi. 13 kişi kurtarıldı 10 DHA 10 Kasım 2021 Çarşamba 0049 Güncelleme. 14 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı.

Yaşamak güzel yaşatmak da. 1520 - Malatyada bina çöktü. Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Malatya da altında iş yerleri üstünde ise kahvehanenin bulunduğu 2 katlı bina bilinmeyen nedenle çöktü. CANLI MALATYA SITMAPINARINDA BİNA ÇÖKTÜ. Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz bilinmeyen bir.

16 hours agoMalatyada Yeşilyurtta bina çöktü. Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2. AA A Haber canlı yayınına bağlanan Malatya Valisi Aydın Baruş binada 20 civarında.

Malatyanın Yeşilyurt ilçesindeki 3 katlı bir bina henüz bilinmeden bir nedenle çöktü. Seferber olan ekipler çöken binanın enkazından şu ana kadar 13 kişiyi yaralı olarak kurtardı. Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 8 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı.

Malatyanın Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan 2 katlı bir bina henüz bilinmeyen nedenle çöktü. 20 hours agoMalatyada iki katlı binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalanlar olduğu belirtiliyor. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Ayrıca binanın çökme nedeni araştırılıyor. 20 hours agoMalatyada bina çöktü. İlimizde 10 Kişi Vefat Etti.

Enkaz altından çıkarılan yaralılara ilişkin ilk görüntüler Malatya SonDakikahaber gündem. Göçüğün ardından çok sayıda vatandaş enkazın altında kaldı. Malatyada henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü.

Enkaz altında çok sayıda kişinin kaldığı öğrenildi. Baruş Enkaz altında çok fazla kişi olmadığını tahmin ediyoruz ifadelerini. Malatya Valisi Aydın Baruş Enkaz altından sesler alıyoruz dedi.

Malatya İnönü Caddesinde bulunan bir bina henüz bilinmeyen nedenden dolayı çöktü. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Malatyada İnönü Caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü.

Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle göçük meydana geldi. Bugün akşam saatlerinde Malatya İnönü Caddesinde çöken 2 katlı binada kaç kişi vardı ölü ve yaralı var mı kaç yaralı var merak ediliyor. Malatyada bugün tadilat çalışması yapılan bir bina bugün akşam saatlerinde çöktü.

Şu ana kadar enkaz altından 11 kişinin yaralı olarak çıkarıldığı. Malatya Sıtmapınarında Bina Çöktü. 20 kişi enkaz altında kaldı.

Enkaz altında çok sayıda yaralı var. Çalışmalarda şimdiye kadar 13 kişi yaralı olarak enkaz altından çık. Enkaz altında kalan kimsenin olup olmadığı araştırılıyor.

Çöken binada ekiplerin çalışmaları devam ediyor. İçerisinde 20 kişinin bulunduğu belirtilen ve ekiplerin arama- kurtarma çalışmalarına devam ettiği binada alt katta yapılan tadilat nedeniyle kolanların kesildiği. Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtama çalışması başlatıldı.

Malatyada kent merkezindeki Sıtmapınarı Mahallesinde bulunan bir Bina çöktü. 20 hours agoMALATYAda İnönü Mahallesinde bulunan 2 katlı bina çöktü enkazın altında kalan 8 kişi ekipler tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Malatya İnönü Caddesinde bulunan bir bina henüz bilinmeyen nedenden dolayı çöktü.

Bölgesel amatör futbol liginin 2 hafta karşılaşmaları dün oynandı. Malatyada bir binada nedeni bilinmeyen bir göçük meydana geldi. 20 hours agoMalatyada henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü.


Hyo4skbovze3tm


G79knqjyqrpjym


0ok8m6uobzxbam


0g4d0lmld9h4om


Fz9qktb0az Sm


8blawnhycg Zfm


J35xwhivevj0am


Fovjak61rim8um


8ydt Jgxddie2m


Cts 3zb Vdimjm


Pwuz Lafw0hqum


Cts 3zb Vdimjm


8pdkzko P6 Szm


Dqma1qvufmajwm


Qjifz6cawxjshm


Bess0wxitvw Km


0ok8m6uobzxbam


9htdhmfokizbjm


Psugjsbc3lz7cm

Posting Komentar

0 Komentar